Hírek

Bűnmegelőzési labirintus Békásmegyeren

Időseknek áldozatvédelmi szabaduló szoba

Fiataloknak drogprevenciós szabaduló szoba

Mindkét játékmenet ugyanabban a szobában játszódik, ahol egy Nagyszülő egyedül neveli 15 éves unokáját. Az unoka édesanyja külföldön dolgozik, az édesapja börtönben van…

A játék alatt a Nagyszülő, vagy az unoka bőrébe bújhatunk kb.1 órára. A szoba ajtaját a játék alatt nincs kulcsra zárva, ezért nincs bezártság érzés. A cél nem a szobából való kiszabadulás, hanem a feladatok és a történet végigjátszása a rendelkezésre álló idő alatt. A játékmester a játék közben kamerán keresztül figyelemmel kíséri a játékosokat és szükség esetén rávezető segítséget nyújt a továbblépéshez. A teljes program mindkét esetben közel másfél óra, a játékot egy élményekről, tapasztalatokról szóló beszélgetés követi.

Egy alkalommal minimum 3, maximum 6 fő vehet részt, egy korosztályhoz tartozóan, melyre előzetes időpont-egyeztetés után kerülhet sor.

Időseknek áldozatvédelmi szabaduló szoba

Az idősebb generáció 3-6 fős csoportokban a napjainkban jellemző trükkös lopásokhoz és csalásokhoz kapcsolódó logikai és egyéb feladatokon keresztül tapasztalhatják meg, hogy hogyan előzhetőek meg a bűncselekmények, az áldozattá válás és azt is, hogy játszani jó.

Fiataloknak drogprevenciós szabaduló szoba

A játékosok 3-6 fős csoportokban logikai és egyéb megoldandó feladatok révén olyan helyzetek elé kerülnek, ahol megtapasztalhatják döntésük következményeit és megoldási alternatívákkal találkozhatnak.

A program ingyenes.

Jelentkezés, időpont egyeztetés:

Telefon: +36/20/576-8825

E-mail: cstan.vizi10@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük