Hírek

Segítségnyújtás nehézség idején: a Szent Erzsébet Karitász Központ szolgáltatásai a 3. kerületiek számára is elérhetők

Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyei Szent Erzsébet Karitász Központ munkatársai 2023. május 30-án tanulmányi nap keretében ellátogattak az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központba, az óvodai és iskolai szociális segítők szakmai csoportjához. A területileg közös (Budapest, 3. kerület) támogatottak szociális helyzetének javítása, valamint a szakmai összefogás és együttműködés érdekében osztottak meg egymással információkat az általuk nyújtott szolgáltatásokról.

Márton Andrea, a Szent Erzsébet Karitász Központ szakmai irodavezetője és Pénzes Zsuzsanna, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ szakmai csoportvezetője

A Szent Erzsébet Karitász Központ tevékenységét az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye területén végzi. Céljuk a bajba jutottaknak, rászorulóknak nyújtott, tárgyi, vagy szolgálattal végzett segítség és támogatás, utógondozás és utánkövetés, amelyet a helyi karitász csoportokon keresztül valósítanak meg. Az egyházmegye plébánián több, mint 1500 önkéntes vállal karitász szolgálatot.

– Amennyiben nehéz anyagi körülmények között él, illetve szociális nehézségei adódtak, vagy ha csupán egy kedves szóra, mosolyra van szüksége, kérjük forduljon hozzánk bizalommal! – olvasható a weboldalukon.

Elérhetőségek:

1033 Budapest, Szentendrei út 69-71. ( Kövi Szűz Mária Plébána)

Telefon: +36 1 351-1977

www.karitaszkp.hu

***

Információk az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenységről: https://www.ocstgyvk.hu/ovodai-es-iskolai-szocialis-segito-szolgaltatas

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük