Hírek

Süss fel Nap! Az óbudai napközis alkotótáborba 8-12 éves 3. kerületi gyermekeket várnak

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ (ÓCSTGYVK) közkedvelt nyári napközis alkotótábora.

A tábor 2023. július 17. és 21. között kerül megrendezésre az ÓCSTGYVK Váradi utcai telephelyén (1035 Budapest, Váradi u. 9-11.).

Elsősorban olyan 8-14 éves kreatív gyerekeket várnak, akiket a napi több órás alkotótevékenység lehetősége kifejezetten érdekel és lelkesít. A tábor – amely 2023-ban az ismertebb művészeti stílusokba enged bepillantást – nemcsak a kreativitás kiteljesítésére ad lehetőséget, de remek készségfejlesztő és közösségépítő program is.

A résztvevők különféle kézműves technikákkal ismerkedhetnek meg, elsajátíthatják a kompozíciótervezés, a rajzolás és festés alapjait, vegyes technikával látványos képeket készíthetnek, emellett egyedi kiegészítők, különleges térbeli alkotások is készülnek izgalmas és változatos alapanyagokból. A résztvevőket a délelőtti és délutáni alkotótevékenységek mellett szórakoztató és ügyességi szabadtéri játékok várják.

A tábor ideje alatt napi háromszori étkezés biztosított, ami magában foglalja a kétfogásos melegkonyhai ebédet.

A Süss fel Nap! Alkotótáborban való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2023. június 20.

Jelentkezés: herman.annamaria@kszki.obuda.hu

A Tárgy mezőben kérjük feltüntetni: Süss fel Nap! Alkotótábor

Táborvezetők: H. Herman Annamária, Mesterházy Mónika

Néhány fotó a 2022-es alkotótáborról

www.ocstgyvk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük