Letölthető anyagok

Évtérkép gyerekeknek. Letölthető évtervező

„Izgalmas év volt ez a 2023, nem? És milyen izgalmas lesz a 2024! Gyere és töltsd le a saját Évtérképedet, hogy mint egy időkapszula, megőrizd az elmúlt időszakod emlékeit és megtervezd a következő álmait!”

A KisSpirit csapata ingyenesen elérhető évtervezőt tett közzé a weboldalán. Mint írják, a kis füzet egy szuperhős-szárnybontogató kézikönyv. A segítségével áttekinthetjük az elmúlt évet, és terveket szövögethetünk a jövőre!

Mindenki számára fontos az önismeret, az évértékelés, a tervezés, a célok kitűzése és egyáltalán a gondolataink körüli flow-élmény egyszerű művészete. A füzet egy meghívó a kreatív, alkotó enregiák megélésére és ezzel együtt annak a jó érzésnek a megteremtésére, amit az önazonosság fokozatos kialakulása nyújt egy fiatal számára. A füzet lehetőséget ad a gyermeknek, hogy értékrendjével kapcsolatos kérdésekre válaszokat keressen magában, így válva tudatos, önreflexív személyiséggé.

„Ajánljuk filózásra, egymás és önmagunk megismerésére, gondolatrendszerezésre vagy csak úgy, a kreativitás kiélésére! (…) Ha van kedved, avasd be családtagjaidat vagy barátaidat is és foglalkozzatok egy közös program keretein belül a füzettel. Ha szimpatikusabb egyedül elmerülni gondolataidban, tégy úgy! Kapcsolj ki, érezd jól magad!”- írják az alkotók.

Az Évtérkép a https://kidspirit.hu/evterkep/ oldalról tölthető le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük