Hasznos információk

Az egyedülálló anya-lánya honlap a kiskamasz- és a kamaszkor mindennapos kihívásaihoz nyújt segítséget, irányjelzőt

Az anya-lanya.hu weboldal kifejezetten lányos anyáknak nyújt segítséget. De pontosan miben is? Alapvetően abban, hogy hosszú távon is jó anya-lánya kapcsolat, kölcsönös bizalom alakuljon ki a szülő és a gyermeke között. A weboldal szerkesztői abban próbálnak segíteni olvasóiknak, hogy a hangsúly a gyereknevelés helyett inkább a növelésen legyen, vagyis hogy az anyák még inkább támogatni tudják lányukat, lányaikat a bennük rejlő értékek és képességek kibontakoztatásában.

A mentálhigiénés szakemberek foglalkoznak a kiskamasz és kamaszkor mindennapos kihívásaival, és segítenek eligazodni a szexuális nevelés rázós terepén. Emellett még sok minden másban!

A honlap az anyákkal is foglalkozik természetesen: a nevelés-növelés, a kamaszkor, a szexuális nevelés témái mellett több írás szól az önismeretről, nőiségről, termékenység-tudatosságról, stresszkezelésről, kommunikációról és konfliktuskezelésről is.

Külön említést érdemelnek az alábbi programok/foglalkozások:

A 4 évszak hercegnője>>

Ciklus-show>> 

TeenSTAR>> 

Ezek az edukációs, prevenciós programok abban is segítik a tinédzsereket, hogy jóban legyenek a saját testükkel, értsék és értékeljék a nőiségüket, és felelős módon tudjanak párkapcsolatokat kialakítani.

Fotó: Elina Fairytale/Pexels

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük