Hasznos információk

Kézműveskedés, játék, készségfejlesztés: folytatódnak a Várlak Kuckó ingyenes foglalkozásai Óbudán, a szülőket is várják

Várják a 7-12 év közötti óbudai gyermekeket a VárLak Kuckó foglalkozásaira! Program: változatos kreatív, készségfejlesztő alkotótevékenységek, kézműveskedés, játék.

A foglalkozások hétfőn délután 16 órakor kezdődnek és 17.30-ig tartanak, tanítási napokon.

Helyszín: 1035 Budapest, Váradi utca 9-11. 

A programvezetők nemcsak az alkotni vágyó gyerekeket várják, a foglalkozásokhoz csatlakozhatnak a gyerekek szülei, testvérei és a barátai is! A foglalkozásokon való részvétel ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt előzetes bejelentkezés szükséges. Jelentkezés: H. Herman Annamária, +36 70 685 2030 

A foglalkozásokat az ÓCSTGYVK óvodai és iskolai szociális segítői vezetik. 

Miért érdemes csatlakozni?

A felkészült programvezetők hetente váltják egymást, változatos programokkal készülnek, így a Várlak Kuckó programjai cseppet sem unalmasak vagy egyhangúak. Az alkotáshoz szükséges eszközöket, anyagokat az ÓCSTGYVK biztosítja. Az elkészült munkákat a résztvevők magukkal vihetik.

A gyerekek – és az őket kísérő felnőttek, barátok – sokféle kreatív technikában kipróbálhatják magukat, közben átélhetik az alkotás és a játék felszabadító örömét. Az alkotótevékenység nemcsak fejleszt, de kiváló stresszoldó, segít kikapcsolni, feltölt és ellazít – remek hétindító program.

A Várlak Kuckó lehetőséget nyújt az ismerkedésre, barátságok szövődhetnek, így ezen alkalmak kapcsolatépítő szerepet is betöltenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük